کامنت مارکتینگ، یکی از جذابترین روشهای بازاریابی محتوا است. کامنت مارکتینگ (Comment Marketing) یکی از تکنیک های سئوی سایت محسوب میشود که با قدرت بازاریابی مبتنی بر درج کامنت کار میکند. با کامنت مارکتینگ، بهراحتی میتوانید با کاربران و مخاطبان وبسایت خود، ارتباط برقرار کنید و دامنه این ارتباطات را، در سایتها و بلاگهای دیگر گسترش دهید. این سبک بک لینک گیری، یکی از موفقیتآمیزترین روشهای بازاریابی محتوا است که معمولا توسط شرکت تولید محتوا پیشنهاد داده میشود.
در ادامه، به بررسی روشهای کامنت مارکتینگ، و چگونگی انجام آن میپردازیم.
کامنت مارکتینگ چیست؟
همانطور که توضیح داده شد، کامنت مارکتینگ در حوزه دیجیتال مارکتینگ، با استفاده از قابلیت درج نظر در سایت خود و سایتهای دیگر، موجب افزایش سایت در گوگل میشود. با این تکنیک، کاربران بسیار زیادی به سمت وبسایت شما روانه میشود.
کامنت مارکتینگ، معمولاً در شبکههای اجتماعی و وبسایتهای مختلف، با قابلیت درج کامنت و بکلینک گیری، رایج است. بازاریابی دیدگاه، یکی از رمز و رازهای موفقیت سایتهایی است که خیلی زود متوجه معجزه این روش، در افزایش رتبه سایت در گوگل شدهاند؛ زیرا این روش، یکی از تکنیک های سئوی سایت است که در نهایت منجر به بهبود سئوی سایت خواهد شد.
کامنت مارکتینگ چگونه انجام میشود؟
هنر تعامل بین سایتها و کامنت مارکتینگ هدفدار، با جذب مخاطب از سایتهای مختلف انجام میشود. این روش، به شما اجازه میدهد که با خیال آسوده در وبسایتهای مرتبط با سایتتان بچرخید و با ایجاد نمودن پروفایل، لینک سایت خودتان را در آن ثبت کنید.
بعد از این مرحله، بهراحتی، هر زمان که در بحثها و نظرات آن وبسایت شرکت کنید، بسته به محتوای کامنتتان، افرادی را به سمت وبسایت خود میکشانید. شاید بهنظرتان خیلی ساده باشد. پروفایل ایجاد میکنید، کامنت میگذارید و شاهد سیل بازدیدکننده جدید به سایتتان هستید!
اما موضوع به این سادگیها نیست؛ اگر کمی تامل کنید، متوجه خواهید شد که شما روزانه نظرات زیادی را در سایتهای مختلف مطالعه میکنید. اما کمتر اتفاق افتاده که پیگیر دنبال کردن نظردهنده باشید و لینکی که توسط او معرفی شده را باز کنید یا بهدنبال لینک وبسایت و دسترسی بهتر، در پروفایل او باشید.
ایجاد انگیزه برای پیگیری صاحب یک کامنت، به هنر شرکت تولید محتوای شما مربوط است که چگونه بازاریابی دیدگاه را برای شما انجام دهد تا در نهایت منجر به افزایش رتبه سایت در گوگل شود. قطعاً این روش در عین سادگی، پیچیدگیهای زیادی دارد که با اطلاع از آنها، میتوان تکنیک های بهبود سئوی سایت را، در قالب کامنت مارکتینگ اجرا نمود.
انواع روشهای کامنت مارکتینگ
بازاریابی دیدگاه، روشهای مختلفی دارد که براساس نوع وبسایت و پتانسیلهای آن میتوانید از هر یک از این روشها استفاده کنید.
معمولاً بعد از طراحی سایت، اگر از بازاریابی موتورهای جستجو و تکنیک های سئوی سایت بیاطلاع باشید و هیچ اقدام مفیدی برای بهبود آن نکنید، ترافیک زیادی روانه سایت شما نمیشود.
در چنین شرایطی، کامنت مارکتینگ و بازاریابی محتوای سایت، با تولید محتوای هوشمندانه و داشتن انواع استراتژی محتوا جهت جذب مخاطب، از بهترین راهکارهای افزایش رتبه سایت در گوگل است.
در ادامه، به روش های مختلف کامنت مارکتینگ میپردازیم.
کامنت مارکتینگ در شبکههای اجتماعی
یکی از رایجترین و موفقترین روشهای بهبود سئوی سایت، استفاده از شبکههای اجتماعی است. معمولاً ویژگی اصلی شبکههای اجتماعی، تعامل مستقیم و مداوم کاربران، با یکدیگر است. در این روش هوشمندانه افزایش رتبه سایت در گوگل، میتوانید پیجی با نام برند و وبسایتتان باز کنید و به تولید محتوای مخاطبپسند بپردازید.
اگر فرصت کافی برای این کار ندارید، میتوانید از شرکت تولید محتوا کمک بگیرید و با سفارش تولید محتوا برای صفحه خودتان در شبکههای اجتماعی، بک لینکهای معتبری به سمت سایتتان ایجاد کنید.
در این روش، میتوانید از اینفلوئنسرهای آن شبکه اجتماعی نیز استفاده کنید و برند خودتان را مطرح کنید. این هنر شما است که با محتوایی چالشی، کاربر را به نظردهی تشویق کنید.
کامنت مارکتیگ در فریومها
بهبود سئوی سایت، زمانی ممکن است که روشهای هوشمندانه و مناسبی را برای افزایش رتبه در گوگل، انتخاب کنید. کامنت مارکتیگ روش موفق و اثبات شدهای برای جذب مخاطبین به سایت شما است؛ اما استفاده از آن، نیازمند هوش، تجربه و اطلاع از تکنیک های سئوی سایت است.
با داشتن این سه پارامتر، میتوان بهراحتی گام مهمی در بهبود سئوی سایت برداشت. استفاده از فریومها در بازاریابی محتوا از طریق کامنت، بسیار مفید است. با داشتن پروفایلی حرفهای در فریوم و درج نظرات کاربردی و هوشمندانه در بخش نظرات مطالب مرتبط با وبسایتتان، میتوانید کاربران زیادی را به سمت خود بکشید.
اشتباه رایجی که برخی افراد مرتکب میشوند این است که، بدون درنظر گرفتن محتوای کامنت و حتی محتوای پستی که برای آن کامنت میگذارند، بدون درنظرگرفتن محدودیتهای فریوم و گروههای آن، لینک سایت را قرار میدهند. این روش ناکارآمد، در مدتزمان کوتاهی منجر به اسپم شدن پروفایل شما و اعمال محدودیت از طرف مدیران فریوم و انجمنهای آن خواهد شد. پس تحت هیچ شرایطی، بدون درنظر گرفتن قوانین فریوم و استراتژی صحیح، بازاریابی دیدگاه را انجام ندهید؛ زیرا استفادهی اینچنینی از کامنت مارکتینگ در فریوم، تاثیری در بهبود سئوی سایت نخواهد داشت.
کامنت مارکتینگ با نظرات سایت خودتان
اگر وبسایت خدماتی هستید، اگر محتوای علمی تولید میکنید، اگر فروشگاه آنلاین هستید، فرقی نمیکند؛ در صورتیکه خواهان افزایش رتبه در گوگل هستید، داشتن بخشی مجزا، برای درج محتوا و اطلاع از کامنت مارکتینگ الزامی است.
بخش مقالات سایت، کمک بسیار زیادی به افزایش رتبه سایت در گوگل خواهد کرد. کافی است محتوای هوشمندانه، با موضوعی جذاب ایجاد کنید که کلمات کلیدی مهم و موردنظرتان را پشتیبانی کند و سپس، محتوا را به گوگل معرفی کنید. خواهید دید که همین تولید محتوای منظم، هوشمندانه و با استراتژی صحیح، چه تاثیری بر بهبود سئوی سایت خواهد داشت.
با درنظر داشتن تکنیک های سئوی سایت، رتبه سایت شما روزبهروز بهتر میشود؛ اما لازمه تمام این پیشرفتها، استفاده از کل پتانسیلهای موجود، در جهت افزایش رتبه سایت در گوگل است. کافی است بخش نظردهی و درج کامنت را در انتهای تمام مقالات، نقد و بررسی ها و یا معرفی محصولتان قراردهید.
پس از آن، نوبت به بحث شیرین تولید محتوای هدفمند و هوشمندانه است، تا کاربر را وادار به درج کامنت و مشارکت در نظرخواهی کند. وظیفه ایجاد انگیزه برای کاربران، جهت درج کامنت و مشارکت در نظرسنجیها، با تولید کننده محتوا است. در ادامه، توضیحات بیشتری در این خصوص خواهیم داد.
کامنت مارکتینگ با نظرات سایت دیگران
این روش، یکی از حساسترین نوع بازاریابی دیدگاه محسوب میشود؛ زیرا عدم اطلاع از نحوه صحیح انجام آن، باعث کاهش محبوبیت سایت شما خواهد شد. در این تکنیک، شما با استفاده از بخش نظراتی که در سایت دیگری وجود دارد، قصد ارسال نظری هوشمندانه دارید، تا کاربر را به سمت وبسایت خودتان بکشانید. در این نوع کامنت مارکتینگ، شما وارد حیطه رقبا میشوید و در محدوده آنها مخاطب خودتان را پیدا میکنید.
در این تکنیک، لازم است بسیار هوشمندانه و از جانب فردی بیطرف وارد شوید و ضمن مشارکت در بحث و چالش مرتبط با آن صفحه، نام سایت و در برخی مواقع لینک سایت خودتان را درج کنید.
گوگل با الگوریتمهای هوشمندانه خود، رفتار کاربر را آنالیز میکند، تا حدی که درج نام سایت شما نیز، افزایش ترافیک برایتان به ارمغان خواهد داشت. دقت کنید که درج کامنت در سایت دیگران، باید محتاطانه، مودبانه و هوشمندانه باشد.
راهنمای تشویق کاربر به مشارکت در کامنت مارکتینگ
تا اینجا، متوجه تاثیر شگفتانگیز کامنت مارکتینگ و بازاریابی تولید محتوا شدید. اما مشکل اصلی، این است که چگونه کاربر را تشویق به درج کامنت در سایت کنید؟ کاربر با چه انگیزهای در سایت ما دیدگاه خود را ثبت میکند؟ آیا لازم است مسابقهای برپا کنیم و به کامنت برتر جایزه دهیم؟ باید گفت که این روش هم چندان بد نیست.
مهمترین اصل در کامنت مارکتینگ، ایجاد انگیزه برای کاربر است. شما میتوانید با هر چیزی این انگیزه را ایجاد کنید. البته که دادن جایزه برای نظردهی، روش چندان مناسبی برای سایت شما نیست و بیشتر مناسب شبکههای اجتماعی است؛ اما تعبیر جالبی از ایجاد انگیزه است.
چگونه باید این انگیزه را برای کاربر ایجاد کرد؟ این انگیزه، با تولید محتوای هوشمندانه ممکن است. حتما سایتهای زیادی را دیدهاید که در انتهای مقاله عبارت "لطفا نظر دهید" را درج کردهاند. این سایتها اهمیت و ارزش بازاریابی دیدگاه را متوجه شدهاند، اما اهمیت ایجاد انگیزه برای کاربر را فراموش کردهاند. کمتر کسی با مشاهده این عبارت، در بخش نظرات سایت نظر میدهد؛ پس برای دریافت دیدگاههای مختلف، لازم است محتوای چالشی و تعاملی ایجاد کنید.
با چنین محتوایی، کاربر باعلاقه و انگیزه برایتان کامنت میگذارد و شما با پاسخی دقیق و هوشمندانه، میتوانید بک لینک داخلی قوی ایجاد کنید و کاربر را به صفحات دیگر سایت هدایت کنید. هر چه محتوای شما چالشیتر باشد، کاربر علاقه بیشتری به درج نظر و یا مشاهده سوال و جوابهای قبلی خواهد داشت.
خلاصه مطلب
کامنت مارکتینگ یکی از بهترین روشهای بهبود سئوی سایت است. استفاده از آن برای افزایش رتبه در گوگل بسیار مفید است.
اگر از تکنیک های سئوی سایت مطلع هستید، با درنظرگیری آنها، اقدام به استفاده از بازاریابی محتوا کنید. اگر اطلاعات حرفهای در این حوزه ندارید، کار را به شرکت تولید محتوا معتبر بسپارید، تا نتیجه مطلوب آن را مشاهده کنید.
در دنیای امروز، بدون اطلاع از این تکنیکها از رقبا عقب میمانید؛ پس بهروز باشید!
User Review
Total Score
No Comment Post yet
Submit Comment
Your Score