الگوریتم گوگل هیلتاپ یکی از اصلیترین الگوریتمهای موتورهای جستجوگر به شمار میرود. این الگوریتم در سال 2003 معرفی شد و با وجود اینکه پس از آن الگوریتمهای دیگری نیز ارائه گشت، هنوز هم گوگل هیلتاپ به عنوان الگوریتم پایهای برای سئو به شمار میرود.
هدف از ایجاد این الگوریتم، مدلی بود که به وسیله آن بتوان صفحات معتبر را شناسایی کرد. این صفحات به وسیله الگوریتم گوگل هیلتاپ معرفی شده و در رتبهبندی بالاتری قرار میگیرند. این الگوریتم در ابتدا صفحات مرجع را شناسایی و انتخاب میکند. پس از انتخاب و شناسایی این صفحات که موضوعات مختلفی دارند و به سایر موضوعات نیز دسترسی ایجاد میکنند، الگوریتم هیلتاپ به رتبهبندی آنها میپردازد.
الگوریتم های گوگل را بهتر بشناسیم!
الگوریتم های گوگل به منظور وجود سازوکاری برای شناسایی وبسایتهای برتر به وجود آمدند. هر روز این الگوریتمها دچار تغییرات جدید و بهروزرسانی شدهاند تا سایتهایی که واقعاً از نظر محتوا مفید هستند، در رتبههای برتر جستجو برای افراد قرار گیرند. هر کدام از الگوریتم های گوگل به منظور خاصی طراحی و ساخته شدند و بخش مختلف وبسایتها را مورد بررسی قرار میدهند. یکی از قدیمیترین الگوریتم های گوگل، الگوریتم گوگل هیلتاپ است.
سایر الگوریتم های گوگل:
الگوریتم گوگل هیلتاپ چیست؟
این الگوریتم بر اساس این موضوع که چه تعداد منابع معتبری به صفحه مورد نظر اشاره کردهاند، طراحی شده است؛ یعنی هر چه سایت مورد نظر به عنوان منبع در صفحات مختلف به کار رفته باشد، توسط گوگل هیلتاپ به عنوان صفحه معتبرتری شناخته خواهد شد. به وسیله الگوریتم گوگل هیلتاپ سایتهای مرجع شناسایی شده و از طریق آنها سایتهای معتبر شناخته میشوند. این الگوریتم یکی از قدیمیترین الگوریتم های گوگل است اما میتوان به وسیله شناخت روند آن، به اصول اصلی سئو پی برد. سئوی مدرن هم بر اساس اصول این الگوریتم پایدار است. بنابراین، شناسایی الگوریتم گوگل هیلتاپ و نحوه استفاده از آن میتواند کمک بزرگی به افزایش مهارت در زمینه سئو باشد.
الگوریتم گوگل هیلتاپ چه تأثیری بر سئو گذاشته است؟
الگوریتم گوگل هیلتاپ تأثیر زیادی در بهینهسازی موتورهای جستجو داشته است. (لینک ها) پیوندهایی که از صفحات edu و سایتهای کاملاً مرتبط مانند About.com سرچشمه میگیرند و پیوندهایی که از دایرکتوریهای برتر مانند Zeal و Yahoo به دست میآورند، به وبسایتها کمک میکند تا رتبه بهتری کسب کنند. با گذشت زمان تعداد وب سایتهایی که جزو دایرکتوریهای برتر به حساب میآمدند، افزایش یافته است. هنگامی که الگوریتم گوگل هیلتاپ برای اولین بار رونمایی شد، گرفتن پیوندی از About.com کافی بود تا رتبه وبسایت شما در گوگل بهتر شود.
نقش الگوریتم گوگل هیلتاپ در سئوی امروز
با گذر زمان PageRank که روش کارکرد آن بسیار شبیه به گوگل هیلتاپ بود، بیشتر مورد استفاده قرار گرفت و مرجعی برای امور سئو شد. الگوریتم گوگل هیلتاپ به تقویت مفهوم وبسایتهای مرجع کمک زیادی کرده است. هنوز هم لینکهای استفادهشده در وب سایتها سهم بزرگی در رتبه بندی بهتر آن ها دارد و این موضوع در اصول سئو رعایت میگردد. عدم رعایت اصول الگوریتمهای مختلف در گوگل معمولا باعث ایجاد محدودیتهایی در صفحات متخلف میشود. با وجود اینکه با گذر زمان برخی از قوانین الگوریتم های گوگل دچار تغییر و تحول شدهاند، اما استفاده نامناسب از لینکهای موجود در وب سایت میتواند شامل جریمههای مختلف گردد.
آیا الگوریتم گوگل هیلتاپ امروزه هم اهمیت دارد؟
برخی از افراد ممکن است ادعا کنند که این الگوریتم دیگر کاربرد سابق را نداشته و مورد استفاده قرار نمیگیرد. اما شناخت آن و دانستن ویژگیهای الگوریتم گوگل هیلتاپ میتواند به شناخت اصول سئو و رعایت آن کمک شایانی کند. نگاه دقیقتر به وضعیت پیشرفت سئو نشان میدهد که همه چیز به سمت هوشمندسازی سایتهای برتر برای رتبهبندی در صفحات جستجو پیش میرود؛ اما با وجود این مسائل، ایجاد لینکهای معتبر در سایت، برای داشتن رتبه بهتر در موتورهای جستجو اهمیت زیادی دارد. بنابراین، شما برای تبدیل شدن به یک متخصص در زمینه سئو باید تمامی الگوریتم های گوگل را شناخته و از نحوه کارکرد آنها اطلاع داشته باشید تا در موارد مورد نیاز از آنها استفاده کنید.
چگونه وبسایت خود را برای الگوریتم گوگل هیلتاپ بهینه کنید؟
برای استفاده درست از الگوریتم گوگل هیلتاپ باید از ساخت پیوندهای درست را شروع کنید. نکات زیر میتواند به شما کمک زیادی کند.
- با شناسایی وبسایتهای معتبر شروع کنید.
سادهترین روش شناسایی یک وبسایت معتبر، پیدا کردن صفحاتی است که در نتیجه جستجو درباره موضوع مورد نظر یافت میشود. هنگامی که در گوگل سرچ میکنید، پیوندهای مرتبط (لینک های مرتبط) با سایت نمایش داده میشوند. حتماً موارد مرتبط با وبسایت خود را بررسی کنید. سپس، به دنبال راهکارهایی باشید تا بتوانید با صفحه مورد نظر لینکهای مشترکی به وجود آورید.
- از لینکهای مختلف در سایت خود استفاده کنید.
اگر وبسایت شما فقط لینکهای قوی و معتبر داشته باشد، گوگل به روند وبسایت شما مشکوک خواهد شد و ممکن است شما را شامل محدودیتهای مختلفی کند. بنابراین، سعی کنید همزمان با استفاده از لینکهای معتبر از لینکهای متوسط و گاهی ضعیف هم استفاده کنید تا شرایط وبسایت شما طبیعی به نظر برسد.
- ایجاد شبکه با افراد و وبسایتهای واقعی
یکی از بهترین روشها برای برقراری پیوند یا لینک، ایجاد ارتباط واقعی با مسئولین وب سایتها و منابع معتبر است. برای دستیابی به پیوندهای واقعی میتوانید به مؤسسات، شرکتها و سازمانها مراجعه و در مورد پیوندهای مورد نظر خود رایزنی کنید.
- پیوندها و لینکهای ایجادشده توسط رقبا را پیدا کرده و استفاده کنید!
شما باید لینکهایی که رقبای شما در حال استفاده از آن هستند را پیدا کرده و از آنها به نفع خود استفاده کنید. به وسیله ابزارهایی مانند Common Backlink Tool میتوان لینکهای مرتبط با وبسایتها را پیدا کرد. به یاد داشته باشید که تنها از لینکهایی که با موضوع سایت شما مرتبط هستند، استفاده کنید.
سخن آخر
در حالی که دیجیتال مارکتینگ هر روز در حال پیشرفت است و گوگل، موضوعات مختلفی را برای رتبهبندی سایتها در نظر میگیرند، داشتن پیوندهای مناسب هنوز هم یکی از مهمترین مسائل برای رتبهبندی و قرار گرفتن در رتبههای بالای جستجو به شمار میرود. شما باید مقالات و محتوای سایت خود را به یک شرکت تولید محتوا سفارش بدید که بتواند لینکهای قوی برای وبسایتتان پیدا کند و برای داشتن لینکهای مناسب، باید منابع قوی را شناسایی کرده و تلاش کنید تا با آنها ارتباط موثر برقرار کنید.
User Review
Total Score
No Comment Post yet
Submit Comment
Your Score