چگالی کلمات کلیدی چیست؟

چگالی کلمات کلیدی در سئو فعالان در این زمینه را به 2 دسته تقسیم نموده است.

برخی از سئوکاران معتقد هستند که با توجه به پیشرفت تکنولوژی Semantic تکرار کلمات کلیدی در متن باعث ناخوانا شمرده شدن متن و در برخی از موارد منجر به جریمه شدن وب سایت خواهد شد.

در مقابل گروهی از سئوکاران با وجود پیشرفت Semantic بر این باور هستند که چگالی کلمات کلیدی در سئو وب سایت تاثیر مثبت داشته و یکی از مهم‌ترین فاکتورها در رتبه بندی وب سایت‌های فارسی زبان به‌شمار می‌رود.

اگر به اطلاعات مفید و کاربردی برای نحوه استفاده و محاسبه چگالی کلمات کلیدی در سئو وب سایت خود نیاز دارید، با ما همراه شوید.

چگالی کلمات کلیدی در سئو چیست؟

چگالی کلمات کلیدی متن در حقیقت به درصد استفاده از کلمه کلیدی و یا عبارت کلیدی نسبت به تعداد کل کلمات متن گفته می‌شود.

چگالی کلمه کلیدی در سئو، به عنوان فاکتوری اصلی برای تشخیص میزان مرتبط بودن محتوای متن تالیف شده با کلمه کلیدی اولیه و اصلی استفاده شود.

چگالی کلمات کلیدی در سئو در سال 1990 به عنوان فاکتوری اصلی در رتبه بندی وب سایت‌ها به شمار می‌آمد.

پس از آنکه وبمسترها به اهمیت چگالی کلمه کلیدی در سئو پی بردند، از کلمات کلیدی به صورت غیر طبیعی در متون خود استفاده می‌کردند که خواندن محتوا و درک مطلب غیر ممکن می‌شد؛

به همین دلیل، گوگل و سایر موتورهای جستجو، قوانینی را برای چگالی کلمات کلیدی در سئو تنظیم نمودند تا در صورت کاربر-آزار بودن محتوای تولیدی و تکرار بیش از حد کلمات کلیدی وب سایت مشمول جریمه شوند.

در نتیجه، استفاده صحیح و اصولی از این کلمات، تاثیر مثبتی در رتبه بندی وب سایت شما خواهد داشت.

نحوه محاسبه چگالی کلمه کلیدی در سئو

طبق قوانین سئو، چگالی عبارت کلیدی می‌بایست در حدود 1 تا 3 درصد از کل متن تالیفی باشد.

در صورتی که میزان تکرار کلمات کلیدی در متن افزایش یابد، موتورهای جستجو، وب سایت شما را به عنوان اسپم (Spam) شناسایی خواهند نمود.

فرمول کلی برای محاسبه دقیق چگالی جهت رتبه بندی کلمه کلیدی (تک سیلابی) به شرح زیر میباشد:

(Nkr / Tkn * 100)

در فرمول فوق، "Nkr" تعداد دفعات تکرار کلمه کلیدی در متن می‌باشد و "Tkn" تعداد کل کلمات موجود در متن می‌باشد.

نحوه محاسبه چگالی عبارت کلیدی

کلمه کلیدی در واقع، یک کلمه است که به صورت کوئری (Query) در موتورهای جستجو استفاده می‌شود؛ اما عبارت کلیدی در حقیقیت از دو یا چند کلمه تشکیل شده است.

عبارات کلیدی با عنوان کلمات کلیدی طولانی (Long-Tail) شناخته می‌شوند که کاربران برای جستجو در بستر اینترنت از آن‌ها استفاده می کنند.

برای مثال"ریسپانسیو" به عنوان یک کلمه کلیدی (Keyword) و"ویژگی یک طراحی سایت خوب"به عنوان یک عبارت کلیدی ( Key Phrase) شناخته می‌شود.

طبق بررسی انجام شده میزان جستجوی عبارات کلیدی در موتورهای جستجو بالاتر می‌باشد.

عبارات کلیدی جزئیات بیشتری را برای جستجو مشخص می‌نمایند و در نهایت، اطلاعات دقیق‌تری را در اختیار کاربران قرار خواهند داد.

چگالی عبارت کلیدی (کلمه کلیدی چند سیلابی) را با استفاده از فرمول زیر محاسبه نمایید:

Nkr *Nwp/ Tkn)  * 100)

در فرمول فوق، "Nwp" مربوط به تعداد کلمات موجود در عبارت کلیدی می‌باشد و "Nkr" مربوط به دفعات تکرار کلمه کلیدی و "Tkn" تعداد کل کلمات متن است.

بنابراین، برای مثال، در محتوایی 500 کلمه‌ای درباره "بهبود سئو سایت" که عبارت کلیدی 5 مرتبه در آن تکرار شده، چگالی عبارت کلیدی با فرمول ذکرشده برابر با 3 درصد خواهد بود.

نحوه توزیع کلمات کلیدی در متن

برای دریافت بهترین نتیجه از رتبه بندی کلمات کلیدی بهتر است در قسمت‌های زیر از کلمات کلیدی استفاده نمایید:

  • عنوان متن و صفحه (Page Title)
  • متن اصلی (Body)
  • تگ Alt تصویر که در متن قرار میدهید
  • لینک های داخلی وب سایت (Anchor Texts)
  • تگ H1 (Heading one)
  • URL وب سایت
  • توضیحات متا (Meta Description)

در نهایت، در حال حاضر می‌توانید روی رتبه بندی کلمات کلیدی خود تمرکز نموده و با استفاده صحیح از این کلیدواژه‌ها در متن خود علاوه بر دریافت رتبه مناسب از موتورهای جستجو، رضایت خوانندگان را نیز جلب نمایید.

اما توجه داشته باشید که برای سئو وب سایت خود تنها بر روی رتبه بندی کلمات کلیدی تمرکز نکنید و همواره ایجاد تجربه کاربری خوب و مفید برای مخاطبان را سرلوحه کار خود قرار دهید.

در صورتی که ساخت سایت براساس قوانین سئو و محاسبه چگالی کلمات کلیدی برای شما دشوار می‌باشد، می‌توانید از پلاگین هایی همچون Yoast و یا نرم افزارهای تحت وبی که تحت عنوان SEO Checker شناخته می‌شوند، در این زمینه کمک بگیرید.

News source

2 August 2020 - 13:08

Tags

  • محاسبه_چگالی_کلمات_کلیدی
  • چگالی_کلمات_کلیدی_چقدر_باید_باشد

User Review

Total Score

No Comment Post yet

Submit Comment

Your Score