محتواسازی وب سایت مشخص کردن چگونگی انجام آن و همچنین رعایت نکات تولید محتوا برای موفقیت در سئو و بهینه سازی سایت الزامی است.
اگر فرآیند محتواسازی وب سایت برای شما مشخص نباشد، پروژه های شما به تأخیر انداخته شده و برنامه های انتشار محتوای وب سایت برای بهینه سازی سایت به درستی پیش نخواهد رفت؛
از طرفی در صورتی که محتواسازی وب سایت براساس نکات تولید محتوا نباشد، نه تنها سبب بهینه سازی سایت نخواهد شد بلکه به دلیل بر جای گذاشتن تجربه کاربری منفی، سبب کاهش ترافیک و بازدید وب سایت نیز خواهد شد.
بعضا چنین به نظر میرسد که اگر شما یک تیم کوچک (یا یک نفر) هستید، ممکن است به هیچ وجه نیازمند فرآیند و روش مشخصی نیستید.
اما مشکل اینجاست:
بدون یک فرآیند مشخص برای محتواسازی وب سایت شانس رسیدن به هدف برای شما وجود ندارد!
مجموعه های ارائه دهنده خدمات دیجیتال مارکتینگ (شامل تولید محتوا و تولید محتوا در شبکه های اجتماعی) مانند دنیپر معمولا فرآیندهای مشخص و استانداری را برای تولید و انتشار هر مطلب دارند.
فرآیند محتواسازی وب سایت
با ایجاد یک فرآیند تولید محتوا جامع میتوان از رعایت نکات تولید محتوا و موفقیت برای بهینه سازی سایت اطمینان حاصل کرد. برای ایجاد فرآیند باید موارد زیر را مشخص نمایید:
- هدف
- وظایف
- نقش ها
- ترتیب
- جدول زمانی و تاریخ های مربوطه
با مشخص کردن این موارد قبل از این که سعی کنید روند و روش های محتواسازی وب سایت را مشخص کنید، یک فرآیند جامع خواهید داشت که تیم و کسب و کار شما را در برابر چالش هایی که از آن گذر خواهند کرد، در امان نگه میدارد.
هدف گذاری محتواسازی وب سایت
اگر محتوای شما به اهداف کسب و کار و مخاطبین مرتبط نیست، هیچ فرآیندی نمیتواند به شما در جهت پیشرفت و بهینه سازی وب سایت کمک کند. هنگامی که هر قطعه از محتوای شما دارای یک هدف مشخص است، توانایی اندازه گیری عملکرد آن و هدف گذاری تولید محتوا برای آینده را خواهید داشت.
یک هدف گذاری ارزشمند مشخص میکند که چه تعداد مطلب در چه بازه زمانی در مورد کدام موضوع مورد نیاز منتشر خواهد شد و براساس دریافت بازخورد برای مطالب آینده برنامه ریزی میشود.
وظایف
دانستن وظایف مربوط به محتواسازی وب سایت تا حد زیادی از تاخیر و خرابکاری در پروژه ها جلوگیری خواهد کرد. هنگامی که زمان مشخصی برای نوشتن و ویرایش درنظر بگیرید، مطالب به موقع و در زمان مناسب منتشر خواهد شد.
علاوه بر آن تهیه ی یک لیست برای وظایف تعیین شده، از فراموش کردن مراحل و فعالیت های مورد نیاز نیز جلوگیری کرده و با مشخص شدن ترتیب انجام کارها به کل فرآیند نظم میبخشد.
نقش ها
برای هریک از وظایف باید یک فرد به عنوان مسئول انتخاب شود. اگر این اتفاق نیفتد، وظایف مشخص شده شاید هرگز به سرانجام نرسند و هیچ کس نیز در مورد آنها پاسخگو نباشد.
ترتیب
اگر ترتیب وظایف در فرآیند شما شکسته شود، آنها به افراد دیگر منتقل می شوند تا وظایف را در کوتاهترین زمان ممکن به پایان برسانند.
برای انجام این کار به لیست وظایف رجوع کرده و آن را بررسی کنید؛ افرادی که مسئول انجام وظایف مشابه هستند، توانایی جایگزین شدن را دارند؛
در عین حال معمولا ترتیب کار این افراد نیز به یکدیگر وابسته است؛ لذا برای ارجاع وظایف مطمئن شوید که فعالیت قبل و فعالیت بعد از آن در زمان مناسب به پایان خواهد رسید.
جدول زمانی و تاریخ های مربوطه
این کار یک فعالیت نهایی برای فرآیند تولید محتوای موثر و رعایت نکات تولید محتوا است.
جدولی که همه قطعاتی را که در فرآیند انجام خواهد شد را با تاریخ دقیق مشخص میکند.
برای مشخص کردن بازه های زمانی جدول خود حتما با مسئول وظایف مشورت کنید و یک بازه تاخیر را نیز در نظر بگیرید، نقش های مرتبط را هماهنگ کنید و زمان بندی نهایی را در اختیار تمام اعضای تیم قرار دهید.
User Review
Total Score
No Comment Post yet
Submit Comment
Your Score