کارشناسی تولید محتوا را میتوان یکی از شغلهای تخصصی و کاربردی در دهه اخیر دانست. با توجه به افزایش فعالیت و کسب و کار اینترنتی و همچنین، گرایش بیشتر افراد به شبکههای اجتماعی، یک تولید کننده محتوا با دانش و مهارت بالای خود، باید بتواند افراد را جذب کند. اهمیت شغل تولید محتوا از این جهت بسیار زیاد است که ایجاد یک محتوای خوب و هدفمند که به یک نتیجهی باکیفیت منجر شود، نیازمند برخورداری از دانش و تخصص است. کارشناس تولید محتوا شخصی است که بسته به نوع مهارت، دانش و تجربهی خود، وظیفهی تولید، ویرایش و تبلیغ یک محتوا را در وبسایتها و شبکههای اجتماعی بر عهده دارد.
برای مشخص کردن شرح یک شغل باید نسبت به دانش و تخصصی که فرد در آن شغل نیاز دارد، کاملا آگاهی داشته باشید. شغل تولید محتوا نیز مانند سایر مشاغل به برخی مهارتها نیاز دارد، اما باید به این نکته توجه داشت که باید از یک کارشناس، انتظارات واقعبینانه داشت؛ زیرا عدم آگاهی از نیازها و انتظارات خود از نتیجهی کار و یا انتظار بیش از حد از یک تولیدکننده محتوا، سبب میشود که نتیجهی مورد نظر حاصل نگردد. وظایف یک کارشناس با توجه به این مسئله که در چه حوزهای (پادکست، نوشتاری و اینفوگرافیک) به فعالیت میپردازد، متفاوت است.
کارشناس تولید محتوا
شغل تولید محتوا نیز مانند سایر مشاغل وظایف گوناگونی را به همراه دارد که فرد با آگاهی نسبت به این وظایف و نظارت و دقت بالا در انجام آنها، میتواند به نتیجهی مطلوب و باکیفیت دست یابد.
یکی از وظایف کارشناس در شغل تولید محتوا، شناسایی درست و دقیق نیاز مخاطب است. سپس، با توجه به آن، تولید کننده محتوا میبایست چارچوبهای مناسب را ایجاد کند تا بتواند به درستی کار خود را انجام دهد.
شخصی که در شغل تولید محتوا مسئولیت کارشناسی را بر عهده میگیرد، باید بر کار تولید کننده محتوا نظارت دقیق داشته باشد. به عنوان مثال، در یک تولید محتوای خوب، نباید مطلب از جایی کپی شود و این نوعی تخلف از نظر گوگل محسوب میشود که رسیدگی به این موارد بر عهده کارشناس تولید محتوا است.
کارشناس مورد نظر باید در زمینهی اصول و مفاهیم نگارشی از اطلاعات کافی برخوردار باشد و بتواند ایرادات نگارشی مطلب از جمله ساختار جملات، فاصله بین کلمات متن، استفادهی مناسب از ویرگول و نقطهها را برطرف نماید.
رعایت اصول سئو در روند تأثیرگذاری یک محتوا بسیار مهم است؛ زیرا استفاده از یک محتوای سئومحور مخاطبین زیادی را جذب میکند. اگر کارشناس مورد نظر قصد تولید محتوا با رتبهی بسیار بالا دارد، باید اصول سئو را در متن خود رعایت کند.
با توجه به نوع محتوای تولیدشده، باید ساختار مناسب را برای آن تعیین نمود. به عنوان مثال، گاهی تولید کننده محتوا باید مطلبی تخصصی تهیه کند که در این صورت در محتوای خود از کلمات تخصصی استفاده میکند، اما در شرایط دیگر باید به این نکته توجه داشت که محتوا باید از سادگی و شفافیت برخوردار باشد تا فهم آن برای مخاطب راحتتر بوده و مخاطب را خسته نکند.
تلاش برای دستیابی به اهدافی که از طریق مدیر محتوا ابلاغ شده است. انتظارات کارفرمایان در ارائه محتوا با یکدیگر متفاوت است. کارشناس باید تلاش کند با مهارت و تجربیات خود، انتظارات را برآورده نماید.
وظایف کارشناس تولید محتوا
ویژگیهای شخصیتی کارشناس تولید محتوا
نتیجهگیری
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و گرایش بیشتر افراد جامعه به کسب اطلاعات از اینترنت و شبکههای مجازی، نیاز به شغل کارشناسی محتوا در اکثر فعالیتها احساس میشود. در انتخاب این شغل باید علاوه بر مهارتهای مورد نیاز، به این نکته توجه داشته باشید که در صورتی که علاقه به کار تولید محتوا و بازاریابی ندارید، پس از ورود به این کار، رفتهرفته از جذابیت آن برای شما کاسته شده و نمیتوانید در کارتان موفق شوید.
این مطلب چقدر برایتان مفید بود؟
برای امتیاز دادن بر روی ستاره ها کلیک کنید!
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آراء 0
تاکنون هیچ ستاره ای نداده اید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.