تولید محتوا یکی از ارکان اصلی هر کسبوکار آنلاینی است. تقریبا تمامی کسبوکارهایی که وارد حوزه مجازی میشوند، به تولید محتوا و متخصصان در این زمینه نیاز دارند. اگر یک جستوجوی ساده در لینکدین و یا دیگر پلتفرمهای اتصال کارفرما و کارجویان داشته باشید، خواهید دید که تعداد بسیار زیادی به دنبال متخصصان تولید محتوا هستند. بنابراین، چه مالک کسبوکار باشید و بخواهید تجارت دیجیتال خود را شروع کنید و یا جویای کار در زمینه تولید محتوا هستید، باید به دنبال بهبود و تقویت محتوا نویسی خود باشید. اگر میخواهید یک تولیدکننده حرفهای مقاله برای وبسایت خود و یا دیگر وبسایتها باشید، باید با مهم ترین راهکارهای تقویت محتوا نویسی و بهترین روشهای تقویت این توانایی آشنا گردید.
تولید کننده محتوا صرفا یک نویسنده نیست؛ بلکه توانمندتر از نویسنده است؛ چرا که علاوه بر رعایت نکات دستوری و حرفهای نوشتن، باید قلم خود را (البته کیبورد خود را !) در چارچوب اینترنت تصور کند. نوشتن در دنیای مجازی یا همان محتوانویسی یک توانمندی بسیار سخت و در عین حال لذت بخش است. دوست دارید به یک محتوانویس افسانهای تبدیل شوید، پس با ما همراه باشید.
همانطور که گفتیم، هر چقدر هم نویسنده خوبی باشید، باید بتوانید محتوای خود را براساس قواعد حاکم بر اینترنت منتشر کنید. شما باید محتوایی بهینه شده برای سئو بنویسید. از ویژگیهای محتوای بهینه شده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
هدف اصلی از تولید محتوا برای سایت، جذب ترافیک و کاربران بیشتر است. با رعایت این نکات شما میتوانید به کاربران و گوگل نشان دهید که وبسایت شما از ارزش بالایی برخوردار است.
محتوا نویسی حرفهای
یکی از اصلیترین راههای تقویت محتوا نویسی، مطالعه زیاد است. شما با مطالعه و یا گوش دادن به کتابهای صوتی، دایره لغات خود را افزایش خواهید داد. همچنین، این کار به شما کمک میکند تا بهترین شیوههای جملهبندی و استفاده از افعال را فرابگیرید. خواندن آثار دیگر نویسندگان در وبسایتها و کتابها به شما کمک میکند تا ایدههای جدیدتری به ذهنتان خطور کند.
همانقدر که خواندن برای تقویت محتوا نویسی لازم است، نوشتن زیاد نیز به شما کمک میکند تا نویسندهی حرفهایتری باشید. هر چه محتواهای بیشتری تولید کنید، تواناییتان برای محتوانویسی قویتر و بهتر، بیشتر خواهد شد.
برای تقویت محتوا نویسی میتوانید از نوشتن محتوا در وبلاگ شخصی و یا صفحه شخصیتان در اینستاگرام شروع کنید. با این کار، به مرور توانایی شما برای تولید محتوا بیشتر خواهد شد. همچنین، میتوانید با نگاهی به گذشته و مطالعه مجدد مقالههایی که قبلا نوشتهاید، ایرادات خود را ببینید و از پیشرفت خود لذت ببرید!
گاهی کارفرما از شما مقالهای 4000 کلمهای پیرامون فواید بیل زدن باغچه میخواهد! البته این مثال است اما دور از انتظار نیست! در این شرایط ممکن است هر چقدر اینترنت را زیر و رو کرده و ذهن خودتان را درگیر کنید، باز هم بیش از 700 کلمه نتوانید بنویسید، در این شرایط باید چکار کرد؟
چاره کار خلاقیت است. در شرایط اینچنینی دستانتان را از روی کیبورد بردارید. کمی از مانیتور فاصله بگیرید و فکر کنید. ببینید درباره موضوع چه سرتیترهایی میتوانید بنویسید. محتوای کدام یک از سرتیترهایی که نوشتهاید را میتوانید بیشتر توضیح دهید. اجازه دهید ذهنتان تا هر جا که میتواند پرواز کند. تیترهایی که به ذهنتان میرسد را بنویسید، ببینید:
هر یک از این تیترها میتوانند به راحتی 100 الی 200 کلمه باشد. خلاقیت در نوشتن تیترها به شما کمک میکند تا خیلی راحت به تعداد کلمات مد نظر خود برسید.
خلاقیت در محتوا نویسی
یکی از راهکارهای محتوا نویسی حرفهای، توجه به سیر مطالب در محتواست. کاربر در لحظه ورود به سایت شما با مقدمهای که نوشتهاید، برخورد خواهد کرد. باید تمام تلاش خود را بکار بگیرید تا مقدمهای جذاب و کاربرپسند ارائه کنید. منظور از جذاب، مقدمهای است که به کاربر این حس را القا کند که به سایت درستی مراجعه کرده است. با این کار، شانس اینکه تا انتهای مقاله همراه شما بماند، بسیار زیاد است.
پس از مقدمه، باید محتوا را با سیری مناسب جلو ببرید. در هر سرتیتر یک قسمت از موضوع خود را توضیح داده و جمعبندی کنید. کاربر باید حس کند هر چه بیشتر میخواند، اطلاعات بیشتری به دست میآورد، نه اینکه سردرگم شود.
در پایان، با نتیجهگیری و یا کلام آخر، آخرین نکات را در قالب 2 یا 3 خط بنویسید. میتوانید از سوالات متداول هم برای انتهای مقالهتان استفاده کنید که به لحاظ سئو برای وب سایتتان مفید خواهد بود.
شما قرار است درباره یک موضوع خاص تولید محتوا کنید. بنابراین، نباید در محتوای خود به حاشیه بپردازید. چرا که هیچ کاربری از کلاف سردرگم محتواهای سطحی و بیمعنی خوشش نمیآید. در ابتدای کار لیستی از مخاطبان خود بنویسید. سعی کنید در طول محتوانویسی چند بار این لیست را ببینید. اجازه ندهید محتوا از هدفگذاری مخاطب خود دور شود.
هدفگذاری در محتوا نویسی
یکی از راهکارهای محتوا نویسی حرفهای، مطالعه در زمینه تخصصی است که درباره آن تولید محتوا میکنید. اگر با یک شرکت لوازم خانگی همکاری دائم دارید، حتما باید قسمتی از زمان خود در روز را به جستوجو درباره لوازم خانگی و آخرین اخبار در این حوزه اختصاص دهید. برای تقویت محتوا نویسی خود باید همیشه از آخرین اخبار، تکنولوژیها، تغییرات و… حوزه مد نظرتان مطلع باشید.
امروزه، کاربران بسیار هوشمندتر از گذشته شدهاند. شاید در گذشته استفاده از عباراتی همچون “درآمد تضمینی روزانه 7 میلیون تومان” و یا “یک شبه میلیاردر شوید” سبب جذب مخاطب میشد، ولی باور کنید این روزها فقط سبب ریزش تعداد کاربران وفادار وبسایت شما خواهد شد. در تولید محتوا متعهد به ارائه اطلاعات صحیح و بهروز به مخاطبان خود باشید.
برخلاف باور عموم، صرف داشتن روحیه نویسندگی و خلاقیت در نوشتن، شما محتوا نویس قهاری نخواهید شد. همانطور که پیش از این گفتیم، آشنایی با فاکتورهای سئو یکی از الزامات هر تولیدکنندهی محتوا است. علاوه بر تقویت محتوا نویسی، باید توانایی کار با ابزار تولید محتوا را نیز داشته باشید.
Word را باید پرکاربردترین نرمافزار تولید محتوا دانست. سعی کنید با تمامی جنبهها و قابلیتهای این نرمافزار آشنا باشید. ایجاد جدول، ساخت فرمول، تیتربندی، لینکدهی و… تنها قسمتی از قابلیتهای این نرمافزار شگفت انگیز است.
ممکن است برای تولید محتوا علاوه بر ورد، به دیگر نرمافزارهای مجموعه آفیس همچون اکسل و پاورپوینت نیز نیاز داشته باشید. آشنایی اولیه با این نرمافزارها هم میتواند به شما در تولید محتوایی حرفهای کمک کند.
استفاده از آفیس برای تولید محتوا
یکی از محبوبترین پلتفرمهای طراحی سایت بدون شک وردپرس است. همچنین، افزونه محبوب YOAST آن زبانزد است. به عنوان یک تولید کننده محتوا باید کار با سیستم مدیریت محتوای وردپرس را فرا بگیرید. البته نیازی به نگرانی نیست. بارگذاری محتوا و رعایت نکات سئو در وردپرس بسیار ساده است.
آشنایی با زبان انگلیسی به عنوان یکی از راهکارهای محتوا نویسی حرفهای شناخته میشود؛ چرا که شما میتوانید به راحتی از وبسایتها و منابع غیر ایرانی اطلاعات مفید و دست اولی را به دست آورید. اگرچه در ابتدا ترجمه مطالب از انگلیسی برای شما کمی دشوار خواهد بود اما به مرور، توانایی شما بیشتر خواهد شد.
تولید محتوا با استفاده از منابع انگلیسی زبان
اگر تولید محتوا با عشق همراه نباشد، قطعا شما را خسته و دلسرد خواهد کرد. البته علاقه همه آنچه که نیاز دارید نیست. برای تقویت محتوا نویسی باید زمان صرف کنید. با گذر زمان، نوشتن مقالات متعدد و نیز بکارگیری راهکارهای محتوا نویسی بدون شک پیشرفت خواهید کرد.
این مطلب چقدر برایتان مفید بود؟
برای امتیاز دادن بر روی ستاره ها کلیک کنید!
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آراء 0
تاکنون هیچ ستاره ای نداده اید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.