اگر در حوزه کسب و کارهای اینترنتی با فضای وب و دیجیتال مارکتینگ فعال باشید، حتما نام رپورتاژ خبری به گوشتان خورده است و در خصوص استفاده از رپورتاژ آگهی برای اهداف مختلف سازمانها و کسب و کارها چیزهایی شنیدهاید. در واقع، یک رپورتاژ آگهی، متنی است که در تلاش برای شناساندن خبر یا ویژگی رویداد، خدمات یا محصولی خاص به مخاطبان است. محتوای رپورتاژ باید به شکلی حرفهای نوشته شود تا کاربران و مخاطبان، بدون القای حس تبلیغات، به شکل یک خبر آن را دنبال کنند. قطعا نوشتن رپورتاژهای خبری ریزهکاریهای فراوانی دارد و اطلاع از اصول آن ضروری است.
اگر میخواهید در خصوص رپورتاژ خبری بیشتر بدانید و اهداف رپورتاژ آگهی را کشف کنید و اصول نوشتن محتوای رپورتاژ را بدانید، در ادامه همراه ما باشید!
رپورتاژ خبری یا رپورتاژ آگهی یکی از بهترین روشهای تعامل میان سایتهای مختلف و سایتهای خبری یا پربازدید است. در این روش سازمان یا شرکت متقاضی، محتوای رپورتاژ آگهی خود را آماده کرده و برای قرار دادن در سایت پربازدید ارائه میکند. این رپورتاژ بعد از قرارگیری در سایت پربازدید، معمولا به وسیله یک بک لینک ارتباط خود را با سایت سازمان یا شرکت موردنظر ایجاد میکند و به شکلی نامحسوس و غیرمستقیم مخاطب را به سمت و سوی لینک هدف، هدایت میکند.
این اصلیترین هدف یک رپورتاژ یا آگهی خبری محسوب میشود. اعتمادسازی، برندسازی و دریافت بک لینک و مخاطبان جدید از دستاوردهای ارزشمند یک رپرتاژ خبری خوب محسوب میشود.
قطعا با درک مزایای هر روش و راهکاری، انگیزه بیشتر برای استفاده از آن ایجاد میشود. شما نیز با درک مزایای یک رپورتاژ آگهی موفق، تمایل بیشتری به استفاده از آن خواهید داشت.
یادتان باشد که رسیدن به تمام این مزایا، تنها در زمانی است که اقدامات توسط فردی متخصص انجام شده باشد. در موفقیت یک رپورتاژ آگهی علاوهبر محتوای رپورتاژ، سایت موردنظر جهت انتشار آن نیز دارای اهمیت است. در ادامه به مزایای رپورتاژ خبری اشاره میکنیم:
نوشتن محتوا رپرتاژ خبری
یکی از مهمترین و اثرگذارترین عوامل در نتیجهی یک رپورتاژ خبری، درک چگونگی نوشتن آن است. زمانی که رپورتاژهای خبری بدون درنظر گرفتن این نکات نوشته و نشر داده شد، بدیهی است که هیچگونه بازخورد مطلوبی نخواهد داشت و فرد تنها یک یا دو مزیت رپورتاژ آگهی را احساس خواهد کرد.
شما میتوانید بهراحتی با درک قوانین نوشتن محتوای رپورتاژ ارزشمند برای یک رپورتاژ، به تمامی این مزیتها دست پیدا کنید. در ادامه به سادهترین روش، این قوانین را بررسی میکنیم:
یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام دهید، نوشتن محتوا به سبک خبری است. در واقع، باید بدانید که متن رپورتاژ را به شکل یک محتوای رپورتاژهای خبری و اطلاع رسانی بنویسید. اشاره مستقیم به هدف، خدمات یا کالایی که مدنظرتان است، اصلا مطلوب نیست.
از سوی دیگر، باید روند نوشتن رپورتاژهای خبری را بهگونهای مدیریت کنید که کاربران از یک موضوع کلی به جزء و هدف شما نزدیک شوند. یادتان باشد که این هدایت باید به شکلی هوشمندانه و مطلوب انجام شود. هر گونه اشاره مستقیم در رپورتاژ اشتباه است.
همانطور که در ابتدا نیز اشاره شد، نوشتن رپورتاژ موفق باید دارای اصول سئو باشد تا موجب بهبود سئوی سایتتان شود. در واقع، با نوشتن یک متن اصولی که سئو و کلمات کلیدی در آن درنظر گرفته شده است، میتوانید به شکلی هدفمند کاربران را به سمت و سوی مطالعه رپورتاژ بکشانید و با دادن یک بک لینک به سایت خودتان، موجب بهبود رتبه سئو و جایگاه مطلوب در آن کلمات کلیدی خاص شوید.
اصول محتوایی سئو
از مهمترین اصول سئو و محتوا نویسی، یونیک بودن متن است. شما باید متن رپورتاژ را از ابتدا تالیف کنید و هیچ جمله و پاراگرافی را در آن کپی نکنید. کپی بودن متن ضمن آسیب به سئو سایت مبدا، موجب کاهش نرخ بازدید رپورتاژ شما در گوگل میشود. بدیهی است که چنین رویدادهایی به طور مستقیم بر کاهش تحقق هدف نهایی اثرگذار است.
تیتر نویسی یکی از بخشهای مهم در نوشتن رپورتاژ و محتوای سایت است. اگر در این زمینه حرفهای باشید، قطعا مطلع هستید که تیتر، اولین شاخصی است که موجب جذب مخاطب به مطالعه محتوا میشود. اگر متن حرفهای و فوقالعادهای بنویسید، اما تیترهای مناسبی در آن استفاده نکنید، احتمال قوی کاربر به ندرت علاقهمند به مطالعه محتوای شما خواهد بود. همین موضوع در نوشتن تیتر اصلی رپورتاژ و سرتیترهای مطرحشده در مقاله نیز دارای اهمیت است.
تگ عنوان های مطلب
درنظر گرفتن سیر داستانی در یک رپورتاژ خبری، موضوع مهمی است که باید در نظر بگیرید. کاربران جذب محتوایی میشوند که به آنها ارزش یا آگاهی را اضافه کند. شما به وسیله نیازسنجی میتوانید درک صحیحی از آنچه کاربر علاقهمند به دانستن آن است، کسب کنید.
بعد از این مرحله میتوانید طبق همین نیاز پیشروی کنید. ابتدا با طرح سوالات سعی بر ایجاد آن در ذهن مخاطب داشته باشید. بعد از این مرحله نیز، باید شرح دقیق و صادقانهای از موضوع رپورتاژ ارائه کنید تا بتوانید کاربر را با خودتان همراه کنید و به سمت و سوی هدف موردنظرتان بکشانید. هدایت کاربر به سمت هدف، موضوع اصلی است که باید آن را درنظر بگیرید.
معمولا در سایتهای خبری و پربازدید، کاربر به دنبال کشف پاسخ سوال یا شرح دقیق و خلاصه از محتوایی است که با موضوع رپورتاژ به سمت آن جذب شده است. شما باید متناسب با شناختی که از کاربران هدفتان دارید، محتوای رپورتاژ را خلاصه و مفید بنویسید.
کاربر باید در همان خطوط ابتدایی رپورتاژ اطلاعات ارزشمندی را کسب کند تا انگیزه مطالعه ادامه مقاله تا پایان آن را داشته باشد. مقدمه نویسی صحیح با ارائه اطلاعات کاربردی در کنار افزایش انگیزه در مخاطب جهت ادامه دادن مطالعه، کار مهمی است که باید انجام دهید.
نوشتن یک رپورتاژ نیازمند تخصص و درک کامل نیاز مخاطب و ویژگیهای نگارش در سطح او است. معمولا انتخاب موضوع رپورتاژ و سبک نوشتاری آن تعیین کننده میزان جذب مخاطب است. پس سعی کنید با کمک فردی متخصص اقدام به تهیه و تدارک رپورتاژ کنید تا موفقترین بازخورد را از آن مشاهده نمایید.
این مطلب چقدر برایتان مفید بود؟
برای امتیاز دادن بر روی ستاره ها کلیک کنید!
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آراء 0
تاکنون هیچ ستاره ای نداده اید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.