تاثیر لینک خارجی در ایندکس شدن محتوا بسیار جدی است. به همین دلیل، باید در خصوص آن آگاهی بیشتری کسب کنید. اگر میخواهید در خصوص تاثیر لینک خارجی در ایندکس شدن محتوا بیشتر بدانید و نحوه عملکرد الگوریتمهای گوگل در این زمینه را بررسی کنید، تا پایان همراه ما باشید!
لینک سازی در سایتها نقش مهمی ایفا میکند. اگر بخواهید طبق اصول سئو گوگل عمل کنید و الگوریتمهای گوگل متوجه تلاشتان باشند، باید تاثیر لینک خارجی در ایندکس شدن محتوا را جدی بگیرید. هدف از لینک سازی، ایجاد یک شبکه هدفمند از صفحات مختلف در وب سایت شخصی و سایر وب سایتها است که از طریق آن بازدید کنندههای بیشتری به سمت سایت جذب شوند.
Backlink به ایجاد پیوند بین صفحات مختلف در دنیای وب گفته میشود. زمانی که یک وب سایتی را در زمینه فعالیت خاصی طراحی و اجرا میکنید، موازی با تولید محتوا باید لینک سازی را انجام دهید. گرفتن بک لینک خارجی و لینک سازی مابین صفحات داخلی سایت، اهمیت بسیار زیادی در سئو سایت دارد.
شما به راحتی میتوانید با نوشتن یک عبارت یا انتخاب یک کلمه از متن، آن را به صفحه مرتبط و مدنظرتان لینک کنید. چنین اقدامی میتواند به راحتی پیوند مطلوبی بین صفحات سایت ایجاد کند. بک لینک دو نوع خارجی و داخلی دارد:
بک لینک چیست؟
این نوع لینک دهی معمولا درون صفحات سایت انجام میشود. در واقع، کاربر با این مدل بک لینک، از سایت خارج نمیشود و پیوسته در سایت مابین صفحات مختلف و مرتبط از طریق کلمه کلیدی یا عبارت درج شده، حرکت میکند.
با توجه به تاثیر لینک خارجی در ایندکس شدن محتوا این سبک لینک سازی موجب میشود تا کاربر وسوسه شود تا مطالب و محتوای بیشتری در سایتتان مشاهده کند و انسجام مطالب، به شدت خودنمایی میکند.
این نوع بک لینک معمولا زمانی استفاده میشود که وب سایت دیگری به شما اجازه درج آدرس سایت را داده باشد. در فریومها، رسانههایی مثل یوتیوب و آپارات، سایتهای وبلاگی و صدها مدل سایت دیگر به شما اجازه میدهند تا لینک سازی خارجی سایتتان را انجام دهید.
در این سبک لینک سازی، از وب سایتهای دیگر به صفحات مختلف سایتتان لینک میدهید و بازدیدکننده جدید کسب میکنید. معمولا رپورتاژ آگهیها و بنرهای تبلیغاتی در سایتهای دیگر، با لینک سازی خارجی میتوانند این کار را تکمیل کنند.
یکی از مهمترین دلایلی که ضرورت لینک سازی را نشان میدهد، توجه الگوریتمهای گوگل به این موضوع است. گوگل صفحات سایت شما را رصد و اطلاعات آن را ثبت میکند. زمانی که لینک سازی خارجی و داخلی در آن مشاهده کند، متوجه محتوا سازی ساختار یافته سایتتان میشود. همین موضوع به عنوان یک امتیاز مثبت برای سایت درنظر گرفته میشود.
از سوی دیگر، هدایت کاربران در صفحات مختلف سایت موجب میشود که لینک سازی تا این اندازه مهم به نظر برسد؛ چرا که کاربر بعد از ورود به سایت، مابین صفحات مختلف هدایت میشود و شانس صفحات دیگر سایتتان برای دیده شدن افزایش پیدا میکند.
در ادامه، دلایل مهم برای لینک سازی سایت را مطالعه میکنید:
بررسی External Links
گوگل به شکلی حرفهای رفتار کاربر در وب سایت را ارزیابی میکند. با همین ارزیابی تشخیص میدهد که آیا محتوای سایت ارزشمند بوده است یا خیر! گوگل متوجه میشود که کاربر بعد از ورود به سایت شما، محتوای مدنظر را مطالعه کرده است یا ناامید به دنبال پیدا کردن محتوا جدیدی رفته است.
گوگل بررسی میکند که آیا کاربر برای پیدا کردن سوالات ذهنی خود، لینکهای موجود در محتوا را باز کرده است یا چندان کارایی برای او نداشته است. با بررسی همین موضوعات، گوگل میتواند رتبه بندی دقیقی برای وب سایتها درنظر بگیرد. از این رو تاثیر لینک خارجی در ایندکس شدن محتوا بسیار زیاد است.
به یاد داشته باشید اگر لینک سازی غیرحرفهای انجام شود، کاربر تجربه ناخوشآیندی از مراجعه به سایت و لینکهای شما خواهد داشت و همین موضوع موجب میشود تا گوگل خیلی زود متوجه بی کیفیت بودن لینک سازی شما شود.
زمانی که یک محتوای کاربردی تولید میکنید، خزندههای گوگل تلاش میکنند تا محتوای شما را ارزیابی کنند. گوگل بعد از گذشت مدت زمانی، خزنده خود را برای پیمایش به محتوای شما میفرستد. این پیمایش که کرول کردن نامیده میشود، تمام اطلاعات موجود در محتوای شما را استخراج میکند.
بک لینکها، کلمات کلیدی و متا دسکریپشن را ثبت میکند تا همه چیز تحت کنترل باشد. زمانی که لینک سازی در محتوای شما انجام شده باشد، پایشگر گوگل وارد لینک میشود و صفحه مقصد را نیز پیمایش میکند.
اگر این لینک به خارج از سایتتان باشد، باز هم برای شما مزیت محسوب میشود؛ چرا که گوگل از هر گونه تعامل سازنده در جهت راهنمایی بهتر کاربر و ایجاد تجربه کاربری موفق، استقبال میکند. پس تحت هیچ شرایطی اشتباه نکنید و از لینک سازی خارجی نیز استفاده کنید. این کار با لینک دهی به منابع اصلی، سایتهای سازمانی و علمی میتواند نتایج خوبی برایتان رقم بزند.
پیش از آنکه بخواهید تاثیر لینک خارجی برای ایندکس شدن محتوا را درک کنید، بهتر است بدانید که انواع لینک سازی خارجی چیست و چطور میتوانید کاربر را به سمت و سوی تجربه موفقی در این زمینه سوق دهید.
لینک سازی خارجی دو نوع دارد که در ادامه به آن اشاره میکنیم:
یک سبک از ایجاد بک لینک، ساخت لینکهایی است که به شما اجازه میدهند تا از طریق وب سایتهای دیگر، به سایت و محتوای خودتان لینک دهی کنید. این کار معمولا در شبکههای اجتماعی، فریومها، وبلاگها و سایتهای خاص اینچنینی انجام میشود. با چنین عملکردی میتوانید بازدیدکنندههای جدیدی جذب کنید و به راحتی خودتان را در جایگاه ویژهای قرار دهید.
گوگل نسبت به چنین لینک سازیهایی با وسواس عمل میکند. اگر لینک سازی اورگانیک نباشد یا خریدنی باشد، قطعا از نگاه گوگل دور نمیماند. گوگل تحت هیچ شرایطی علاقهمند به ارتقا سایتهایی که سعی دارند با خرید بک لینک پیشرفت کنند، نیست.
لینک سازی خارجی
لینک سازی خروجی زمانی اتفاق میافتد که در محتوای مدنظرتان تلاش میکنید تا کاربر را به سمت و سوی منبع معتبری راهنمایی کنید. معمولا زمانی که از مطلب دارای منبع استفاده کرده باشید یا به هر دلیلی برای ارائه اطلاعات به مخاطب، نیازمند هدایت به سایت دیگر باشید، باید از لینک سازی خروجی استفاده کنید.
در این سبک از ایجاد بک لینک، شما کاربر را به سایتی خارج از وب سایت خودتان هدایت میکنید. بسیاری از افراد تاثیر لینک خارجی در ایندکس شدن محتوا را جدی نمیگیرند؛ اما بهتر است بدانید که گوگل با مشاهده این سبک از لینک سازی (در صورتی که به جا و به موقع انجام شده باشد) واکنش بسیار مطلوبی دارد و اعتبار بیشتری به وب سایتتان میبخشد.
هرچه اعتبار این سایتهایی که لینک خروجی به آنها میدهید، بالاتر باشد، گوگل امتیاز بیشتری برایتان قائل است؛ اما توجه کنید که از این امتیاز نباید سو استفاده کنید؛ چرا که گوگل فورا متوجه ماجرا شده و دچار جریمههای سنگینی خواهید شد.
اگر بخواهید سئوی قوی در وب سایتتان ایجاد کنید، باید مطابق با اطلاعات به دست آمده از الگوریتمهای گوگل عمل کنید. گوگل تلاش میکند تا شبکهای قوی از اطلاعات ایجاد کند که مطابق با نیاز کاربر ارائه میشوند. زمانی که متوجه ضرورت لینک سازی میشوید، باید برای ایجاد آن تلاش کنید.
لینک دهی به منابع و سایتهای همکار میتواند تعاملی سازنده مابین شما و همکاران ایجاد کند. هدف گوگل دقیقا چنین چیزی است. شما میتوانید با تعامل سازنده موجب رشد و ارتقا وب سایت یکدیگر شوید و گوگل نیز، در مقابل این تلاش میتواند رتبه بهتری به سایتتان و محتوای آن اختصاص دهد.
این موضوع هدف اصلی گوگل در الگوریتمهای مختلف جستجو است. تلاش بیوقفه گوگل برای رتبه بندی محتواهای تولید شده در سایتهای مختلف، برای رفع نیاز کاربر است. نتیجه این عملکرد، جذب بازدیدکننده به وب سایتهای مختلفی است که در راستای لینک سازی تلاش کردهاند.
در این مقاله به بررسی تاثیر لینک خارجی در ایندکس شدن محتوا می پردازیم. گوگل به عنوان یکی از بزرگترین موتورهای جستجو، تلاش میکند تا پیوسته نسبت به ارزیابی وب سایتها اقدام کند. آنالیز عملکرد هر وب سایت و محتوا، بخش مهمی از وظیفه گوگل است. به همین دلیل، باید نسبت به آگاهی بیشتر در زمینه تولید محتوا جدی عمل کنید و پارامترهای دارای اهمیت برای گوگل را پیگیرانهتر دنبال کنید.
این مطلب چقدر برایتان مفید بود؟
برای امتیاز دادن بر روی ستاره ها کلیک کنید!
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آراء 0
تاکنون هیچ ستاره ای نداده اید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.