زمانی که به هر دلیلی امکان پاسخگویی به تماس تلفنی ندارید، آن را بر روی شماره دیگری دایورت میکنید. این دقیقا کاری است که ریدایرکت در وب سایت به عهده دارد. در برخی مواقع شرایطی ایجاد میشود که نیاز پیدا میکنید آدرس وب سایتتان را به آدرس دیگری ریدایرکت کنید. تاثیرات ریدایرکت در سئوی سایت جدی است. به همین دلیل، باید درخصوص ریدایرکت بیشتر بدانید و این کار را با احتیاط بیشتری انجام دهید.
در ادامه قصد داریم ماهیت ریدایرکت را بررسی کنیم و اهمیت استفاده از ریدایرکت در سئوی سایت را مرور کنیم.
اگر شما نیز علاقهمند به این اطلاعات هستید، پایان همراه ما باشید!
ابتدا بهتر است بدانید که ریدایرکت (Redirect)چیست؟ ریدایرکت به انتقال کاربر از آدرسی خاص به آدرس دیگری گفته میشود. زمانی که یک URL تغییر میکند یا آدرس سایت به هر دلیلی دچار تغییر میشود، موتورهای جستجو باید کاربران را به آدرس دقیق وب سایت منتقل کنند.
در این شرایط، ریدایرکت کردن بهترین تکنیکی است که میتوانید از آن استفاده کنید. اگر ریدایرکت با روش صحیح انجام شود، تاثیر منفی بر روی سئو سایت باقی نمیگذارد. به همین دلیل، باید در خصوص تاثیرات ریدایرکت در سئوی سایت بیشتر بدانید.
مفهوم ریدایرکت
شما از طریق ریدایرکت کردن میتوانید اهداف مختلفی را دنبال کنید و سئوی سایتتان را حفظ کنید. در ادامه به چند کاربرد جالب ریدایرکت اشاره میکنیم تا مفهوم آن را بهتر درک کنید:
جالب است بدانید که ریدایرکت Redirect روشهای مختلفی دارد که هر کدام کاربرد و مزایای خاص خودشان را دارند. شما به وسیله انتخاب صحیح هر کدام، میتوانید اثربخشی مدنظرتان را مشاهده کنید. در ادامه به انواع ریدایرکت میپردازیم:
ریدایرکت 301 که به انتقال دائمی Moved Permanently معروف است، زمانی استفاده میشود که به هر دلیلی قصد انتقال دائمی به URL جدید را داشته باشید. این نوع ریدایرکت میتواند تم
ریدایرکت 301
امی امتیازات URL قبلی را به URL بعدی منتقل کند.
خوشبختانه، انتقال Page Rank موجب میشود تا آسیب جدی در خصوص سئو و رتبه سایتتان نداشته باشید. در صورتی که به دلیل تغییر برند یا هر اقدام دیگری ناچار به تغییر آدرس وب سایتتان شدید، میتوانید از ریدایرکت 301 استفاده کنید و تاثیرات ریدایرکت در سئوی سایت را مشاهده کنید.
ریدایرکت 302 یکی از روشهایی است میتوانید از طریق آن آدرس وب سایتتان را به طور موقت به URL جدیدی انتقال دهید. در این شرایط زمانی که کاربر آدرس سایت قبلی را وارد میکند، ریدایرکت انجام میشود و وارد سایت جدیدی میشود.
انتقال موقت زمانی کاربرد دارد که میخواهید سرور سایتتان یا وب سایتتان را از نظر فنی تغییر دهید. در این شرایط برای جلوگیری از سردرگمی کاربر، باید از ریدایرکت 302 استفاده کنید.
به گفته کارکنان گوگل، این نوع ریدایرکت میتواند بسیاری از امتیازات و رتبه بندیهای URL قبلی را به URL جدیدی نیز منتقل کند؛ اما به طور کلی، تاثیر ریدایرکت در سئوی سایت با روش 301 مطمئنتر از تمامی روشها انجام میشود و نمیتوان برای انتقال این امتیازات بر روی ریدایرکت 302 حساب کرد.
ریدایرکت 307 نیز به عنوان یک راه برای انتقال موقت آدرس وب سایت به آدرس جدید مورد استفاده قرار میگیرد. این روش با پروتکلHTTP ورژن 1.1 سازگار است. شما میتوانید به جای استفاده از روش ریدایرکت 302 از ریدایرکت 307 استفاده کنید.
در سه روش قبلی، تمامی تغییرات برای ریدایرکت شدن آدرس سایت، در Web.Config اعمال میشد. در حالیکه در متا رفرش تغییرات را در خود صفحات سایت اعمال میشود. از این روش که Meta Refresh نامیده میشود، زمانی استفاده میکنند که قصد انتقال کاربر به صفحه خاصی را داشته باشند.
سرعت این انتقال بسیار کند است و تاثیرات ریدایرکت در سئوی سایت نزدیک به صفر است. شما هیچ رتبه و امتیازی را نمیتوانید به URL جدید منتقل کنید.
مثال این نوع ریدایرکت، مربوط به زمانهایی است که در وب سایت با ثانیه شمار مواجه میشوید که به آدرس جدیدی شما را منتقل کند. معمولا در پایین این پیامها لینکی وجود دارد که در صورت عدم انتقال به صفحه مدنظر، از شما خواسته میشود تا بر روی لینک کلیک کنید.
بهترین روش برای سئو سایت توسط ریدایرکت
اگر شما نیز مدتها بر روی سئو سایت زمان و هزینه صرف کرده باشید، قطعا نگران امتیازاتتان در گوگل هستید. موتور جستجوی گوگل به عنوان یکی از بزرگترین موتورهای جستجو در وب شناخته میشود که رتبه بندی سایتها را انجام میدهد.
تاثیر ریدایرکت در سئوی سایت اهمیت زیادی دارد؛ به همین دلیل، زمانی که نیازمند ریدایرکت کردن آدرس سایتتان به آدرس جدیدی هستید، لازم است تا در این خصوص اطلاعات کافی کسب کنید. شوخی نیست! به هر حال باید تمام زحماتتان را حفظ کنید. در روش ریدایرکت 301 هیچ آسیبی به سئو سایتتان وارد نمیشود و تنها اندکی تغییرات و تنزل پیدا میکنید.
در این روش رتبه یا Page Rank آدرس URL اولیه شما به URL جدید منتقل میشود. در ریدایرکت 302 میزان بسیار بسیار کم تری از رتبه سایت و URL قبلی به URL جدید انتقال مییابد. این شرایط در ریدایرکت 307 نیز چنین است.
اگر از روش متا رفرش برای ریدایرکت کردن استفاده کنید، هیچ رتبهای از سایتتان انتقال پیدا نمیکند و فقط انتقال به URL جدید را شاهد خواهید بود. بهتر است بدانید که در سال 2016 توسط یکی از کارکنان گوگل اعلام شد که ریدایرکت کردن 301، 302 و 307 میتواند رتبه سایتتان را منتقل کند و هیچ نگرانی در این خصوص وجود ندارد.
با این موضوع، بدیهی است که تنها روشی که تاثیر ریدایرکت در سئوی سایت را، به صفر میرساند Meta Refresh است.
اطلاع از تکنیکهای مختلف برای ریدایرکت کردن به شما دید بهتری ارائه میکند و امکان تصمیم گیری در این زمینه را فراهم میدارد. یادتان باشد که همه چیز وابسته به آگاهی و تخصص افرادی دارد که در این زمینه فعالیت میکنند. سعی کنید با کمک افراد متخصص تصمیم صحیحی بگیرید تا بر روی سئو سایتتان ضعفی ایجاد نشود.
این مطلب چقدر برایتان مفید بود؟
برای امتیاز دادن بر روی ستاره ها کلیک کنید!
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آراء 0
تاکنون هیچ ستاره ای نداده اید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.